Craft Vapes

jan 02, 15 Craft Vapes

Craft Vapes

Craft Vapes   Craft Vapes zijn Amerikaanse liquids, en zoals zij zelf zeggen “handgemaakte liuids”. Craft Vapes komt uit Los Angeles en de glazen flesje met pipet bevatten 15 ml liquid. Uiteraard netjes verzorgt met kindveilige sluiting, gevarenteken, doodskop, enz. Dus dat zit nog allemaal goed. De verpakking voldoet niet aan de Nederlandse wetgeving, maar dat is te verwachten met een Amerikaanse liquid. Ik ben benieuwd wat er gaat gebeuren met deze en andere liquids. Maar tot die tijd kunnen we deze en andere liquids nog gewoon reviewen en ook aanschaffen. Van Craft Vapes heb ik 3 smaken die ik hier wil beschrijven en laat ik dan maar beginnen met:

Cherry Bomb van Craft Vapes

Cherry Bomb Craft Vapes De naam Cherry Bomb doet vermoeden dat je bij deze liquids een overweldigende kersensmaak zou moeten krijgen, maar dit is het helemaal niet. Het betreft hier een zachte tabakssmaak met een kleine toevoeging van kersen. Wel echt kersen en niet de smaak van snoepjes dus dat is wel goed. Echter de naam Cherry Bomb hoort hier niet thuis. Het betreft een zeer milde smaak en er overheerst niets. Ik proef aan deze liquid nog een extra smaak en dat is die van anijs. Bij een standaard Atomiser zal dit minder intens zijn, zoals ik zelf merk wanneer ik het wattage van mijn apparaat omlaag breng. Ik zeg dus niet dat de smaak niet goed is, maar Soft Cherry Tobacco of iets in die geest was een betere benaming geweest. De liquid zelf is goed en je proeft wel dat het ook hier gaat om een volwaardige liquid met een behoorlijke hoeveelheid VG. Hoeveel precies staat er niet op, maar naar mijn idee meer dan 50% in ieder geval.

Tropical Breeze van Craft Vapes

tropical_breeze Een andere smaak van deze lijn is Tropical Breeze van Craft Vapes. Deze liquid ruikt en smaakt heerlijk. Een combinatie van Mango, Papaya en Ananas, waarbij je de Ananas beter ruikt dan proeft. De Mango en Papaya zijn de uitspringende smaken en je krijgt het idee alsof je Tropisch Fruit uit blik aan het dampen bent. Anders kan ik de smaak niet beschrijven maar ik neem aan dat iedereen wel een fruit uit blik heeft gegeten. Ook de sappen uit het blik komen terug in deze liquid. Een frisse, lekkere liquid die zeker niet overheersend is, maar uiteindelijk zacht van smaak. Vooral bij het uitblazen krijg je een iets koele nasmaak, vandaar de toevoeging “Breeze”. Dit moet je niet verwarren met Menthol, want dat vind je niet in deze liquid.

Sacre Bleu van Craft Vapes

sacre_blue Craft Vapes   Sacre Bleu van Craft Vapes is een liquid van Bosbes en Vanille. De woordkeuze Sacre Blue kan ik hier dan weer wel plaatsen. Sacre Blue is een scheldwoord die nooit door de Fransen wordt gebruikt, maar door de Engelsen in die maffe series tijdens de 2e wereldoorlog. Een soort “Potverdorie, das lekker”. Een intense smaak van Bosbessen, uiteraard behoorlijk gezoet met een Vanille toevoeging doet het eigenlijk altijd goed. Wat bij deze liquid echt opvalt is de Throath Hit. Deze is zeker behoorlijk. Neem daarbij dee droge nasmaak van Vanille en gegarandeerd dat je hier een heftige liquid te pakken hebt. Buiten de smaken van Craft Vapes, die over het algemeen vrij zacht zijn, vind ik de basis van een goede kwaliteit. Zoals er vaak gezegd wordt valt er over smaak niet te twisten; maar kwaliteit zegt vaak meer, want een liquid van goede kwaliteit damp nou eenmaal lekkerder weg. Ook de Craft Vapes smaken zoals een goede liquid hoort te smaken. De liquids zijn te koop in glazen flesjes met een inhoud van 15 ml en met nicotine gehaltes van 3, 6, 12 en 18 mg. logo-exquise-rdd

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Minimale leeftijd is 18 jaar

Leeftijdcheck