Classic Kiss

dec 22, 15 Classic Kiss

Classic Kiss liquids

Classic Kiss

Van Eliquid France zijn er 5 liquids met de naam Classic Kiss die als premium liquid verkocht worden. Of ze de naam Premium mogen dragen gaan we in deze review uitproberen.
De namen zijn bijzonder te noemen en verwijzen naar klassieke componisten met uitzondering van de Classic Kiss zelf. De laatste liquid verwijst naar de groep Kiss en valt qua naam helemaal uit de toon bij de klassiekers. Voor mij de reden om met deze smaak te beginnen.

Wat direct opvalt bij de Classic Kiss is dat je hier te maken hebt met een complexe  smaak waarvan ik nu al weet dat iedere damper deze smaak anders gaat ervaren. Dit heeft te maken met de smaaksoorten die gebruikt zijn, waarbij de een meer smaak zal hebben voor een bepaalde flavor dan een ander. De smaken die in deze liquid zitten zijn Rum, Cookie, Banaan, Karamel en Vanille.
Zelf proef ik direct de Rum en het is ook nog de bruine Rum, die ik goed vind smaken. Daarna proef ik de Vanille en dat komt omdat deze flavor een poederachtige smaak achterlaat. De nasmaak van Cookie is ook wel duidelijk, maar ik heb meer moeite met de banaan en de karamel. Deze 2 smaken zijn meer als ondertoon toegevoegd en als je er over na gaat denken proef je het pas.
Dat het een Premium liquid is kan ik begrijpen door de complexiteit die deze smaak teweeg brengt. Het is mij nooit duidelijk geweest wanneer je een liquid Premium mag noemen, maar met deze complexe smaak heb ik daar geen moeite mee.

Mozart is een mint smaak en een behoorlijke ook. Scherpe mint voert de boventoon in deze combinatie van Rode vrucht, Liefdesappel, Grenadine, Zoethout en IJs koude Mint. Stel je niet te veel voor van alle genoemde smaken want de ijskoude mint slaat direct op je longen. De andere smaken geven een minimale toevoeging aan de uiteindelijke smaak; je proeft het dus iets er door heen. De enige uitzondering is de zoethout. Deze smaak blijft samen met de mint langer hangen, en geeft het een lekkere nasmaak. Persoonlijk had het minder mint mogen zijn. Liefhebbers van Mint hebben hier wel een lekkere liquid aan.

Chopin is al gelijk mijn favoriet. Niet alleen door de muziek maar ook de smaak is bijzonder goed. Een combinatie van Vanille, Banaan en Koek, afgewerkt met een lichte tabak. Zelf zegt de leverancier speculoos, maar de naam koek vind ik meer overeenstemmen. Dus ondanks dat ik de speculoos niet proef is de smaak er goed en zal ook niet gaan vervelen. De smaak is allereerst banaan, niet het snoepje maar echte banaan en in combinatie met koek al prima. De koeksmaak is niet zoet, dus heb je de vanille nodig om er een zoete nasmaak aan te geven. De Tabaksmaak is een goede combinatie. Niet te opvallend maar duidelijk te proeven door het geheel. Uiteindelijk een smaakvolle combinatie.

 

Bach is een iets frissere smaak met appel en kaneel en karamel met vanille. Overwegend zoet. De karamel en de kaneel zijn duidelijk en direct te proeven, de appel en de vanille zijn bijsmaken. De appel maakt het iets frisser, maar heeft niet een overheersende smaak, waardoor het geheel zacht van smaak is. Een lekkere All Day Vape maar voor mij minder dan de Classic Kiss en Chopin. Dus in het algemeen best een verrassende smaak en een iets minder Premium smaakje.

Beethoven is ook weer een  mint soort waar ook gesproken wordt van ijskoude mint. Deze liquid komt veel minder mint over en hier winnen de overige smaken meer van de smaak. Ook hier Grenadine en daarnaast viooltjes (ja viooltjes) en anijs. Deze combinatie is best te dampen.  Anijs doet het goed met de mint en maakt de mint iets zachter. De viooltjes geeft het een beetje parfumachtige smaak, en de Grenadine maakt het geheel een beetje zoetig. De liquid blijft natuurlijk fris door de mint, maar het geheel is zachter dan de Mozart.

eliquidfrance

Er zijn dus zeker smaken die de naam Premium mogen dragen en het is zeker een goede liquid. De Franse liquids mogen dus best vaker op de Nederlandse markt worden uitgezet. Deze keer is dat gedaan door E-Smoky. De liquids zijn te koop in 10 ml flesjes met 3, 6, 12 en 18 mg nicotine. Uiteraard ook te koop zonder nicotine.

E-Smokey

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Minimale leeftijd is 18 jaar

Leeftijdcheck