Capella Vanilla Custard

nov 09, 14 Capella Vanilla Custard

Capella Vanilla Custard

Capella

Een van de lekkerste liquids van de Capella Smaakstoffen is de Vanilla Custard. Deze liquid kan je het best vergelijken met een aromatisch geheel van Vanille met Taart. De taartsmaak is het meest te vergelijken met een Rhumcake en de Vanille voegt een ietwat droge smaak toe aan het geheel. Voor de buitenwereld (de mensen er om heen) doet het een beetje denken aan popcorn, maar zelf ervaar je dit niet. De Vanille blijft behoorlijk achter als smaak in je mond en daarom wil je alleen maar meer.

Capella Flavors

De soort die ik heb van Capella is afkomstig van E-Sigaret Nederland en zit in een 50 ml Flesje. Onderhand heb ik mezelf aangeleerd om direct vanuit de flesjes mijn Atomiser te vullen waardoor deze, ook qua smaak, als volledige dagdamper kan worden gebruikt. Ik vind het wel fijn dat het nog steeds mogelijk is dat deze flesjes van 50 ml inhoud nog steeds verkocht mogen worden, ondanks dat ze totaal niet voldoen aan de Nederlandse regels. Dit maakt ze niet minder lekker want de smaken van Capella zijn vooral vol van smaak en door de verhouding VG/PG hebben ze een hoog dampvolume.

De liquids worden verkocht in verschillende maatvoeringen en daardoor worden de liquids vaak gemaakt als deze worden besteld. Het gevolg hiervan is dat de liquids moeten Steepen, of terwijl de smaakstof moet nog inwerken op de liquid. Nou gaat dat vrij snel bij zoete smaakstoffen, maar je moet er wel degelijk rekening mee houden. Hoe langer je de liquids laat rusten hoe beter de smaak wordt. In mijn geval staan de liquids ongeveer 2 maanden en daardoor kan ik ook de smaak proeven zoals het zou moeten zijn. Vind je de smaak dus niet lekker laat het dan gewoon een week of 2 staan, want het is dan nog niet goed met elkaar vermengd.

Ik wil je de volgende foto niet onthouden en aangeven dat het belangrijk is om deze liquid de tijd te geven om te steepen. Het betreft hier dezelfde liquid vers en enige tijd in de collectie.

Capella Steepen

Prijstechnisch gezien is de liquid een lachertje. Voor 50 ml betaal je 8,95 en dat is echt niet duur voor een liquid van deze smaak. De verhouding van 70PG/30 VG zorgt voor een goede dampontwikkeling en maakt de smaak niet overheersend zoet.

De liquid is zoals ik al aangaf te koop in verschillende hoeveelheden en ik wil je dan ook aanraden om gewoon op de site te kijken naar de mogelijkheden. De Nicotinegehaltes zijn 6,12 en 18 mg en natuurlijk een variant zonder nicotine.

e-sigaretnederland

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Minimale leeftijd is 18 jaar

Leeftijdcheck