Apple Jax en Oasis van Epic Juice

okt 08, 14 Apple Jax en Oasis van Epic Juice

Apple Jax en Oasis van Epic Juice

EpicJuice is een Amerikaanse liquid van de zogenaamde Gourmet soorten. Dit zijn liquids die vol van smaak zijn en altijd al van een hogere kwaliteit omdat er meerdere flavors worden gebruikt. Ook deze serie van Epic Juice vallen onder deze categorie. Zelf gaan ze nog een stapje hoger en noemen deze liquids een Premium, wat het nog extra speciaal moet maken.

Deze smaken zijn nog niet te koop in Nederlandse winkels maar door deze op smaak en kwaliteit te testen en te reviewen is de kans groot dat deze liquids naar Nederland komen. Tenminste als ze voldoen. De eerste smaak uit deze serie was de Wake N Vape van Epic Juice en als deze kwaliteit wordt doorgevoerd in alle smaken van deze lijn dan weet ik zeker dat ze binnen de kortste keren in Nederland te koop zijn.

AppleJax-300x200

De Apple Jax van Epic juice zit niet alleen op dezelfde lijn, ik vind deze zelfs nog lekkerder dan Wake N Vape. De Apple Jax is een combinatie van Appel en Kaneel, maar met dezelfde Gourmet ondertoon. Daarom is deze liquid het beste te vergelijken met de bekende Appel Beignets of Appelflappen.  Maar dan wel van een echte banketbakker. De Apple Jax is een goede volle smaak en het neigt soms naar appeltaart zoals anderen zeggen, maar voor mij toch iets meer beignet. Voor diegenen die houden van appel en kaneel is dit tot nu toe de beste combi die ik geproefd heb. Ben je aan het twijfelen of het iets voor jou is dan kan ik je zeggen dat deze smaak heel goed gaat bevallen.

Oasis Epic Juice

Bij Oasis van Epic Juice ben ik op het verkeerde been gezet doordat mij werd verteld dat het om fruit en noten smaak ging. Ik kon het me niet voorstellen dat ik geen noten proefde, dus ben zwaarder geschut in gaan zetten om de notensmaak naar boven te krijgen. Ik moet gewoon niet twijfelen aan mijn smaak. Deze liquid bestaat uit verschillende fruitsoorten waaronder sinaasappel, ananas en nog wat fruitsmaken die soms naar boven komen. Een vollere fruitcombinatie. Door de Gourmet tonen niet superfris fruit maar een zachte melange van Citrusvruchten. Een prettige zachte smaak maar geen knaller. De Oasis van Epic Juice is een milde niet overheersende smaak waarbij de Gourmet het lekkerste is en de fruitsmaken een lekkere toevoeging zijn. Niet echt mijn favoriet maar wel een doordamper. Het flesje gaat  net zo makkelijk door de tank als de andere smaken.

 

Deze liquid heb ik gekregen om te testen. Ik heb geen idee wat deze zou moeten kosten in Nederland, maar dit zijn toch echt wel de liquids waar wij in Nederland op zitten te wachten. Ik hoop dan ook dat deze review bij kan dragen aan het importeren van deze liquids, en dan betaal ik liever iets meer dan dat ik beperkt blijf tot het aanbod op de Nederlandse markt.

Er zijn natuurlijk ook in Nederland wel liquids te koop die aan deze specificaties voldoen, echter deze liggen qua prijs ook ver boven het gemiddelde.

Mocht deze liquid in Nederland verkocht gaan worden dan laat ik dat natuurlijk zo snel mogelijk weten. Tot die tijd ga ik lekker verder testen met deze liquids van Epic Juice.

epic-juice-logo

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Minimale leeftijd is 18 jaar

Leeftijdcheck