3 Vaporart Smaken

nov 15, 14 3 Vaporart Smaken

 3 Vaporart Smaken

prijsmei

Dit is mijn eerste review voor Rob de Damper en ben best een beetje zenuwachtig of jullie de zelfde mening over smaken hebben als ik. Ik hoefde mij niet druk te maken omdat de liquids van Vaporart altijd goed zijn, maar wat nou als ik het niet lekker vind. Dus toen ik de 3 smaken van Vaporart binnen kreeg ben ik eerst gaan kijken wat de smaken precies inhouden en in welke volgorde ik de smaken wilde reviewen. Geen technisch verhaal maar gewoon hoe ervaar ik de smaak.

Dit komt doordat het eigenlijk niet uitmaakt welke smaak je lekker vind, de liquid is altijd van goede kwaliteit. Dus zelf als een smaak niet tot de favorieten hoort is de kwaliteit een dusdanige goedmaker dat het flesje altijd wel leeg komt.

Ook bij de andere smaken van Vaporart, zoals Agrumi Mix en ook MoraVioletta lees ik dat naast de smaak de kwaliteit altijd goed is. De verhouding van deze liquids is 45VG/45PG met smaakstoffen en gedestilleerd water. Eigenlijk de ideale combinatie omdat de gehaltes voor Gier en Smaak elkaar niet ontlopen.

Zo is het ook met de 3 nieuwe smaken van Vaporart. Laten we maar beginnen met de smaak die ik proef bij de volgende liquids.

Vaporart Coffee

Coffee van Vaporart

Wat een unieke smaak beleving.
De smaak is vol en romig en en smaakt echt naar een kop koffie een latte macchiato wel te verstaan met een vleugje hazelnoot. deze smaak heeft mij echt verbaast je proeft bijna de melk in je kopje koffie ” in dit geval uit je elektrische sigaret”. Na het inhaleren hield ik een beetje een zoet, bittere nasmaak in mijn mond wat ik ook weer echt te vergelijken vond met een echte kop koffie. de liquid zou moeten smaken naar een espresso, maar dat haal ik er niet uit ik vind persoonlijk de aroma’s te zoet voor een espresso. Ben ik even blij dat ik een latte macchiatto lekkerder vind . Deze liquid geeft een lichte gier in je keel wat hij waarschijnlijk te danken heeft aan zijn verhoudingen van ongeveer 50PG/50VG.

Vaporart liquiriza

Liquirizia van  Vaporart .

Deze smaak moet lijken op een dropje en dat doet hij ook zeker, met zijn zoete zachte dropsmaak maar  zeker niet overheersend.

Na het inhaleren van deze liquid hield ik een zachte zoethout smaak over in mijn mond alsof je net een dropje hebt gegeten één ding is zeker met deze smaak hoef je geen dropje meer te eten. Deze liquid zou ik persoonlijk  niet de hele dag kunnen dampen maar voor afwisseling is hij heerlijk.
De liquid geeft een goede volle damp met een lichte/zachte gier in de keel en ook deze liquid heeft een verhouding van ongeveer 50PG/50VG.

Vaporart menta

Menta van Vaporart .

Wat een unieke smaak is dit en zeker heerlijk om puur te dampen.

Deze liquid heeft naar mijn mening een hele zachte menthol smaak te vergelijken met een ouderwets Wilhelmina pepermuntje.
Vaak vind ik menthol liquid om puur te dampen erg scherp maar dat kan ik over deze helemaal niet zeggen, hij geeft een zachte zoete menthol smaak.
Ook deze liquid heeft een goeie volle damp en geeft een lichte gier in je keel en heeft ook een verhouding van ongeveer 50PG/50VG.

Wat kan ik nog zeggen als je van menthol of pepermunt houd is dit zeker het proberen waard.

Ik vond het leuk om deze review te schrijven en wil er ook zeker mee doorgaan. Ik hoop dat jullie er ook iets aan hebben gehad.

Zoals we gewend zijn van Vaporart zijn deze drie smaken ook weer bijzondere liquids, met een 45VG/45PG verhouding die niet gaat vervelen, en natuurlijk leverbaar flesjes van 10 ML met de nicotinegehaltes 9 MG en 18 Mg. Uiteraard is er ook een variant zonder nicotine, die ik iedereen kan aanraden.

3 Comments

  1. leuke review!

  2. Saskia de groot /

    Heel duidelijk en goed omschreven. Knap van je!

  3. henneke /

    leuke revieuw! Ben gek op latte, dus staat op mijn lijstje!!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Minimale leeftijd is 18 jaar

Leeftijdcheck